Otvoren stečaj nad varaždinskom Meteor grupom

Bez autora
May 22 2012

Na Trgovačkom sudu u Varaždinu u utorak je otvoren stečaj nad Meteor grupom. Riječ je o tvrtki koja je jedan od najvećih privatnih partnera Varaždinskoj županiji u gradnji škola i dvorana po modelu javno-privatnog partnerstva. Za stečajnu upraviteljicu imenovana je Nevenka Golubić iz Štefanca, kojoj vjerovnici u roku od 30 dana trebaju prijaviti svoja potraživanja. Meteor je inače u blokadi od prosinca, a njezine obveze prema bankama, dobavljačima i leasingu iznose oko 32 milijuna kuna. Inače, prema modelu JPP–a u Varaždinskoj županiji obnovljena je Županijska palača te su izgrađena ili dograđena 32 školska objekta. Deset je novoizgrađenih dvorana, 19 dograđenih škola, jedna škola je novoizgrađena, a u dvije su bile rekonstrukcije školskih dvorana u učionički prostor. Pitanje je što će sada biti sa školama i dvoranama, odnosno ulaze li one u stečajnu masu.

Otvoren stečaj nad varaždinskom Meteor grupomNa Trgovačkom sudu u Varaždinu u utorak je otvoren stečaj nad Meteor grupom.

Riječ je o tvrtki koja je jedan od najvećih privatnih partnera Varaždinskoj županiji u gradnji škola i dvorana po modelu javno-privatnog partnerstva. Za stečajnu upraviteljicu imenovana je Nevenka Golubić iz Štefanca, kojoj vjerovnici u roku od 30 dana trebaju prijaviti svoja potraživanja. Meteor je inače u blokadi od prosinca, a njezine obveze prema bankama, dobavljačima i leasingu iznose oko 32 milijuna kuna.

Inače, prema modelu JPP–a u Varaždinskoj županiji obnovljena je Županijska palača te su izgrađena ili dograđena 32 školska objekta. Deset je novoizgrađenih dvorana, 19 dograđenih škola, jedna škola je novoizgrađena, a u dvije su bile rekonstrukcije školskih dvorana u učionički prostor. Pitanje je što će sada biti sa školama i dvoranama, odnosno ulaze li one u stečajnu masu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik